Wednesday 26 December 2007

AbaNDa SHAKE on "FDR" music site...

The Ukrainian music company "FDR" have highlighted AbaNDa SHAKE on their site in the news section. Special thanks to our friend Roman Kalmuk!

"Нещодавно український англомовний дует AbaNDa SHAKE (учасники якого працюють під творчими псевдонімами – Наталі Далі і Дімітріс Кріст), відомий гітами Cat і Shake, підписали паблішинговий контракт з лейблом ТМС Nordic, діяльність якого в першу чергу охоплює країни Скандинавії, Балтики та БеНіЛюксу, але також поширюється на інші території завдяки співпраці з багатьма музичними компаніями світу.

27 грудня AbaNDa SHAKE здійснює потужний європейський прорив – їхній гіт Cat виходить у подвійной збірці (CD та DVD) популярних європейських виконавців з серії Kidz Hitz, у компанії з такими танцювальними гіт-мейкерами як Danzel і Crazy Frog. У збірку увійшов яскравий аудіотрек Cat на компакт-диску, а на DVD версію – одноіменний відеокліп, весела і блискуча ілюстрація пісні. Компіляція виходить великим накладом у Швеції, Данії, Норвегії, Фінляндії, Нідерландах, Бельгії, Люксембурзі, Естонії, Латвії, Литві. Реліз диску вже оголошен на європейських музичних сайтах.


Наступного року планується довгоочікуваний європейський реліз і дебютного альбому проекту, що має назву Shake. Це один з перших в історії сучасної української популярної музики безпосередній контракт українського виконавця із західно-європейським лейблом такого масштабу. Детальніша інформація про реліз, а також про сам дует AbaNDa SHAKE – на їхній сторінці: http://myspace.com/abandashake."

AbaNDa SHAKE on "FDR"


more links:

AbaNDa SHAKE on "UAPort"

No comments: