Friday 12 February 2010

AbaNDa SHAKE on "FDR" Music Portal

The Ukrainian music company "FDR" have highlighted AbaNDa SHAKE's presentation of the song "Mate" on their site in the News section. Special thanks to our friends Roman Kalmuk and Vadim Karpyak!

Шалений друг АбаНДи Шейк

14:46 12 Лютого 2010
Столичний дует AbaNDa Shake продовжує по-одному презентувати пісні зі свого дебютного віртуального альбому "Shake", який був офіційно оприлюднений в інтернеті минулого літа. Зважитися на мережеве видання проект заставила невизначеність з фізичним релізом, і щоб пісні не припадали пилом у студії, було вирішено видавати їх в такий новомодний спосіб. Найближчим часом все-таки очікується вихід альбому і на компактах, а в очікуванні цього AbaNDa Shake презентує ще один синґл – пісню "Mate", що в цьому випадку можна перекласти українською як «напарник» чи «друг».

«Спочатку ця пісня існувала російською і називалася «Сумасшедший Друг». Ця назва свідчить сама за себе – пісня про мого шаленого друга, мого партнера, з яким у нас в буквальному сенсі слова відбуваються бійки, коли ми щось робимо разом, тобто пишемо музику», - розповідає вокалістка проекту Наталі Далі. Друг, про якого йдеться, це партнер дівчини по проекту Дімітріс Кріст – він же ж і та сама людина, яка доводила композицію в студії до пуття. І хоча як завжди в таких випадках у пари виникали суперечки, до рукоприкладства все ж не дійшло, а результат бурхливої співпраці буде презентовано в радіопросторі цієї неділі.

AbaNDa SHAKE on "FDR"


**
Natali Dali: Наталья Даль (Natalya Dal) > AbaILa DRIVE > AbaNDa SHAKE = Наталья Антонова (Natalia Antonova) - 26 Jan 1972, Nikolayev, Ukraine (USSR)

Dimitris Krist = Дмитрий Ильяшенко (Dmitriy Ilyashenko, Dmytro Iliashenko) - 1 Sep 1961, Nikolayev, Ukraine (USSR)

No comments: